Hydrelio – solar floats

De Hydrelio is een gepatenteerde drijvende float van hoogwaardige HDPE kunststof waarop het zonnepaneel geplaatst wordt. De Hydrelio kan met zijn hoogwaardige slimme design windsnelheden weerstaan van 210km per uur.
Op het water zijn de natuurkrachten veel sterker dan op het land. Met de tussen floats kunnen we looppaden maken en kunnen we slim alle hydrelio’s als een legosysteem aan elkaar koppelen tot een sterk geheel. Ook is hiermee schaduwwerking op de zonnepanelen en beschadiging door golven te voorkomen. Het solar floating veld wordt vastgelegd met speciale ankers die de extreme krachten kunnen verwerken van de golven en de wind. Met het slimme design is er ook rekening gehouden met golfbrekers en in de winter met ijs.

Solar Floating
iq6_micro_220x220

Omvormer

De omvormer is het hart van elk systeem en is het belangrijkste onderdeel van een zonnepanelensysteem. Installaties op het water vragen van de omvormers veel meer dan standaardkwaliteit doordat je te maken kan hebben met vocht, zout, neerslag, temperatuursverschillen van het water, golfslag en trillingen. Ook is het belangrijk om minimaal energie opbrengst te verliezen en snel te kunnen reageren bij veranderen van de weersomstandigheden en slimme monitoring te hebben. Wij als team Wattco kunnen u adviseren over de mogelijkheden en de garanties op het water. 

Zonnepaneel

Hydrelio is gemaakt voor elk type zonnepaneel en men kan dus 60 cells of 72 cells zonnepanelen plaatsen op de Hydrelio. Daardoor is het mogelijk om het beste zonnepaneel te kiezen die bij extreme weer omstandigheden sterk en solide is. Wij hebben veel ervaring met Team Wattco en Team Ciel et Terre en weten welke zonnepanelen fabrikanten speciale garanties bieden op het water.

solar floating solar panel